Käsityömarkkinat to 20.7.2023

Tervetuloa perinteisille Tuusula-viikon Käsityömarkkinoille torstaina 20.7 klo 11-17. Käsityömarkkinat järjestetään Esikunnanpuistossa (Jääkärinpolku 1) ja Aunelassa, aivan Hyrylän kirjaston läheisyydessä. Paikalla kymmeniä myyjiä, kahvio sekä kivaa ohjelmaa. Myynnissä itsetehtyjä tuotteita.Tapahtuman järjestää Tuusulan TaitoKädet ry yhdessä Tuusulan kunnan kanssa. Tapahtuma on osa Tuusula-viikon ohjelmaa. Tervetuloa!

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu markkinoille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen  tuusulan.taitokadet@gmail.com viimeistään 12.07.2023. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti. 

· Nimi, puhelin ja sähköposti

· Mitä tuotteita myyt?

· Minkä kokoisen paikan haluat? 

· Iso 3 x 3 m 

· pieni 1 x 2 m

· Aunelan sisäpaikka pöytä 1 x 2 m

· Onko sinulla teltta? Tai muuta huomioitavaa paikasta?

Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla markkinointimaksu Tuusulan TaitoKädet ryn tilille. Ilmoittautuminen on sitova eikä maksua palauteta. Markkinointimaksu riippuu paikan suuruudesta seuraavasti:

· Pieni paikka noin 1 x 2m (pöytäpaikka) 15€

· Iso paikka noin 3 x 3m (telttapaikka) 20€

· Pieni paikka Aunelassa noin 1 x 2m 15€

· Kahvio paikka Aunelassa 40€ (Jos on useampi halukas pitämään kahviota, paikka arvotaan). 

Myyntipöydät on tuotava itse. Paikat on pääsääntöisesti nurmikolla, huomioithan tämän pukeutumisessasi. Puisto tulee jäädä markkinoiden jälkeen hyvään kuntoon. 

SAAPUMINEN JA PAIKKOJEN JAKO

Autolla saapuville: Saapuminen Hyrylän hammashoitolan kulmalta kartan aikavälillä 8.30 -10.30. Autot ei saa jäädä puistoon parkkiin > käytä lähistön parkkipaikkoja. Kulku autoilla vain hiekkateitä pitkin, ei nurmikolla. Siirrä auto mahdollisimman pian pois markkina-alueelta.

Muille saapuville: Aunelan nurkalla on maitokärryt, joita voit lainata, jos tuot tuotteesi parkkipaikalta puistoon.

Kun saavut torstaina 20.7 paikalle, sinulle kerrotaan missä paikkasi sijaitsee. TaitoKäsien edustaja ohjaamassa myyjiä sekä Terveyskeskuksen eteläkulmalla (hammashoitolan edustalla) että Aunelan kulmalla klo 8:30 alkaen. Myyntipaikat on oltava valmiina klo 10.45. 

AUNELA

Olemme varanneet myös yhteisötila Aunelan aikavälille ke 19 - to 20.7. klo 8 - 22. Aunelassa on

· Kahvio

· WC -tilat

· käsityötuotteiden myyntiä -  myyntipöytiä noin 8 kpl, pöydän koko noin 1 x 2m. Aunelan pöydät ovat vain sisäkäyttöön.

TUOTTEET

Tuotteiden tulee olla itse tehtyjä. Voit tuoda monipuolisesti käsitöitä, elintarvikkeita (huomioi säilytys), kasveja jne. Käsityömarkkinat ei ole tarkoitettu jälleenmyyjille. Elintarvikkeiden myyjien pitää huolehtia tarvittavista luvista itse.

OHJELMA

Ohjelma julkaistaan tiedotuskanavissamme facebookissa ja Visit Tuusula | Tapahtumia ja nähtävyyksiä Tuusulassa -sivuilla. Jos sinulla on ehdottaa ohjelmanumeroa (pientä tai isoa), otamme mielellämme ideoita vastaan. 

MARKKINOIDEN PÄÄTTYMINEN KLO 17

Markkina-aika on torstaina 20.7 klo 17 saakka ja pöytiä ei saa purkaa ennen sitä. Markkinoille tullessasi sitoudut olemaan paikalla klo 17 saakka.  Autoilla saa ajaa alueelle aikaisintaan klo 17.00 

MARKKINOIDEN TIEDOTUS 

Tiedotamme markkinoista mm. paikallisissa lehdissä, kadunvarsimainoksissa, ilmoitustauluilla sekä sosiaalisessa mediassa. Toivomme jokaisen jakavan aktiivisesti kaikkia mainoksia omissa kanavissaan: 

Tuusula.tapatumat: 

Käsityömarkkinat 2023 Esikunnanpuistossa (tuusula.fi)

Facebook: https://www.facebook.com/events/1523151708483168/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22mechanism%22%3A%22calendar_tab_event%22%2C%22surface%22%3A%22bookmark_calendar%22%7D]%2C%22ref_notif_type%22%3Anull%7D

TERVETULOA MUKAAN! 

Parhaiten TaitoKädet tavoittaa sähköpostilla tuusulan.taitokadet@gmail.com (luemme spostia viikoittain)

Huom Tuusulalaiset! Voit lainata tarvikkeita (teltta, pöytä yms) kunnan yhteisölainaamosta, Linkki Tuusulan kunnan sivuille jossa ohjeet: https://www.tuusula.fi/sivu.tmpl?sivu_id=10219 . Tuusinfo on auki heinäkuussa arkisin klo 8-15. 




Kommentit

  1. Hyvä että markkinat järjestetään olin jo huolissani tapahtumasta, kun tori on suljettu😍

    VastaaPoista

Lähetä kommentti